LifestyleDesign podcast logo

LUISTER! nu op een van onze kanalen!

itunesitunesspotifyspotifystitcherstitcher

5 jaar geleden

S01E16 – Soms doen dingen pijn, dat is goed. Over het aangaan van ongemak text deco

We bewegen allemaal weg van ongemak. We willen ons niet oncomfortabel voelen. Daardoor komen we in innovatie nooit verder. Toch is het goed voor ons om vaker dat ongemak aan te gaan. We groeien erdoor en ons brein en zenuwstelsel ontwikkelen zich zelfs door het doorstaan van ongemak. Hoe kunnen we dit ongemak aangaan en tegelijkertijd prettiger leven?

pause button Luister de podcast

LUISTER! nu op een van onze kanalen!

itunesitunesspotifyspotifystitcherstitcher

ExpertJanneke Meijers ontwikkelde ‘The Stretch’, een gek innovatief programma waarmee je je creatieve beest kunt ontketenen en een black belt ninja in creatief denken kunt worden. Ze is momenteel een boek aan het schrijven over awkwardness, en is als een totale nerd aan het onderzoeken wat het betekent voor ons brein en zenuwstelsel om over de rand van je comfortzone te stappen. Samen met haar volgers tackelt ze het probleem waarom we zo bang zijn om in het niet-weten te stappen.

Meer podcast afleveringen over het aangaan van ongemak:

Overleven op de Veluwe

Janneke spreekt in deze aflevering ook over dat ze 10 dagen gaat overleven op de Veluwe. Benieuwd hoe dat is gegaan? Check de LinkedIn pagina van Janneke Meijers !

Volg onze podcast op

LUISTER! nu op een van onze kanalen!

itunesitunesspotifyspotifystitcherstitcher

Voor als je een idee hebt. Of in onze podcast wilt.


Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de volgende Google voorwaarden zijn van toepassing: Privacy Policy en Terms of Service.