LifestyleDesign podcast logo

LUISTER! nu op een van onze kanalen!

itunesitunesspotifyspotifystitcherstitcher

5 jaar geleden

S01E07 – De wandeling van je leven text deco

Arjen Ulrich besloot drie jaar geleden een wandelingetje te maken. Gewoon, naar New York. Hij vertrok vanuit Alkmaar en liep via Belgie, Frankrijk, Engeland, Wales, Schotland, Denemarken, de Faeröer Eilanden, IJsland, Groenland, Canada en de Verenigde Staten naar de Grote Appel. Een behoorlijk avontuur dus. Leuk. Pijnlijk ook. Maar vooral een bijzonder effectieve manier om zijn hele leven te herontwerpen.

pause button Luister de podcast

LUISTER! nu op een van onze kanalen!

itunesitunesspotifyspotifystitcherstitcher

Expert: Vanuit het vliegtuig zag Arjen dat de meest rechte weg naar New York zo ongeveer via Engeland, IJsland en Groenland gaat. In 2015 besloot hij deze route uit te proberen. Lopend. Op 10 september liep hij na bijna 3000km wandelen over de Brooklyn Bridge om vervolgens te eindigen bij een donutshop in hartje Manhattan. Ach ja, zo heeft Arjen wel vaker uitdagende ideeën: van het leven zonder afval tot aan het opzetten van een bedrijf waarin iedereen doet waar ‘ie zin in heeft.

Meer bij deze aflevering

Arjen stond met zijn avontuur in de krant: ”Arjen wandelde in 194 dagen van Alkmaar naar New York”

Op zoek naar wandelschoenen van het merk waarop Arjen liep? Go Meindl (dit is niet gesponsord).

Leuk om te weten: als je googelt op ‘wandelen van nederland naar New York’, krijg je geen zoekresultaten die daarover gaan. Alle zoekresultaten gaan over wandelen in New York. Blijkbaar zijn er weinig mensen die zo gek zijn als Arjen.

De route van Arjen

wandeling van je leven lifestyle design podcast

Wil je alles over zijn reis lezen en zien? Dan kun je terecht op zijn Tumblr pagina.

Volg onze podcast op

LUISTER! nu op een van onze kanalen!

itunesitunesspotifyspotifystitcherstitcher

Voor als je een idee hebt. Of in onze podcast wilt.


Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de volgende Google voorwaarden zijn van toepassing: Privacy Policy en Terms of Service.