LifestyleDesign podcast logo

LUISTER! nu op een van onze kanalen!

itunesitunesspotifyspotifystitcherstitcher

4 jaar geleden

S02E01 – Hoe geef ik richting aan mijn leven? text deco

Je hebt één leven, voor zover we weten. Eén leven om er wat van te maken en er het liefst alles uit te halen wat eruit te halen valt. Maar wat is dat dan precies? Wat wíl je eruit halen? Wat is je plan? Waar gaat jouw leven over? Wat is de leidraad die jij vastpakt, de rode draad door de dingen die jouw leven typisch jouw leven maken? Laten we aan het begin van dit seizoen beginnen bij het allerbegin, de vraag die in beginsel neerkomt op: hoe geef ik richting aan mijn leven?

pause button Luister de podcast

LUISTER! nu op een van onze kanalen!

itunesitunesspotifyspotifystitcherstitcher

We gaan op zoek naar het antwoord…

Dat doen we met een expert: senior leiderschapstrainer Nico Koomans
En dat doen we met een ervaringsdeskundige: trainer Mariska Pronk die jaren twijfelde of ze de stap naar het zelfstandig ondernemerschap moest zetten

 

Hoe vond je déze Podcast?

Zoals je hoort is er veel te leren over ‘Hoe je vorm kunt geven aan je leven’? of ‘Hoe je betekenis geeft aan je leven’?

Dit zijn natuurlijk héél belangrijke levensvragen!

Over déze vragen wordt door mensen véél nagedacht. Terwijl weer anderen niet toekomen aan deze levensvragen, omdat ze bijvoorbeeld bezig zijn met te overleven. Veel mensen zouden immers nooit doen wat ze doen als ze zouden weten hoe ze vorm konden geven aan hun leven op de manier zoals ze dat op dit moment willen.

En dan is er een verschil tussen ‘het weten’ en ‘het daadwerkelijk doen’…!

In deze podcast wordt een tipje van de sluier gelicht door senior trainer en oprichter en eigenaar van PEOPLE Unlimited. Het specialistische trainingsbureau voor Leiderschap & Persoonlijke Ontwikkeling.

Al jij diegene bent die de resultaten creëert in je leven dan wil je alles leren over wie je bent!

Wil je meer leren en daarop in actie komen, ga naar de website: www.people-unlimited.nl

Volg onze podcast op

LUISTER! nu op een van onze kanalen!

itunesitunesspotifyspotifystitcherstitcher

Voor als je een idee hebt. Of in onze podcast wilt.


Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de volgende Google voorwaarden zijn van toepassing: Privacy Policy en Terms of Service.