LifestyleDesign podcast logo

LUISTER! nu op een van onze kanalen!

itunesitunesspotifyspotifystitcherstitcher

5 jaar geleden

S01E25 – Hoe kun je slimmer met je geld omgaan? text deco

‘Geld is niet belangrijk’, hoor je vaak. Bullshit. Met geld koop je eten, koop je drinken, koop je vakanties, koop je cadeautjes, koop je alles wat je nodig hebt of waar je blij van wordt. Genoeg geld geeft ook een goed gevoel. Je ligt niet wakker van de geldzorgen en als je morgen je baan kwijt bent is er niets aan de hand. Het is dus fijn als je genoeg geld hebt. Hoe doe je dat? Hoe zorg je voor overzicht, inzicht, een slim uitgavenpatroon en dus genoeg centen op je rekening?

pause button Luister de podcast

LUISTER! nu op een van onze kanalen!

itunesitunesspotifyspotifystitcherstitcher

Expert: Menno van Leeuwen is Head of Lower Financial Stress bij ABN AMRO, dochterbank Moneyou, is business advisor bij venture capitalist & private equity fund Antler en spreekt vaak op evenementen binnen de finance en fintech scene. Hij weet veel van: hoe ga je slimmer met je geld om? Wat voor persoon ben jij in financieel opzicht en wat betekent dat voor de keuzes die je moet maken om je financiën gezond te houden? 

Boekentips bij deze aflevering

  • ”Leef als een beest” van Witte Hoogendijk en Wilma de Rek
  • ”Money Monkey Mind” van Chris Zadeh en Angelique Schouten
  • ”Sapiens” van Yuval Noah Harrari
  • ”Homo Deus” van Yuval Noah Harrari
  • ”21 lessen voor de 21e eeuw” van Yuval Noah Harrari

Ook interessant

Wil je weten hoe jij en ik bespeeld worden? Welke principes uit de digitale psychologie elke dag invloed op ons hebben? Kijk dan eens op: DigitalPsychology.io.

Volg onze podcast op

LUISTER! nu op een van onze kanalen!

itunesitunesspotifyspotifystitcherstitcher

Voor als je een idee hebt. Of in onze podcast wilt.


Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de volgende Google voorwaarden zijn van toepassing: Privacy Policy en Terms of Service.