LifestyleDesign podcast logo

LUISTER! nu op een van onze kanalen!

itunesitunesspotifyspotifystitcherstitcher

5 jaar geleden

S01E22 – Hoe word je gelukkig volgens gelukszoeker Thijs Lindhout text deco

Je leven inrichten zoals je zelf wilt. Doen wat je leuk vindt. En vooral: gelukkig zijn. Het zijn onderwerpen waar Thijs Lindhout jarenlang onderzoek naar deed. Hij interviewde honderden bekende en onbekende Nederlanders over wat hen beweegt, motiveert en gelukkig maakt. Gaat het bij deze gelukszoeker altijd van een leien dakje? Of is hij ook wel eens ongelukkig? En mag hij dan ook ongelukkig zijn? Van anderen en van zichzelf. In deze aflevering een persoonlijk gesprek met Thijs Lindhout over wat geluk is, hoe je het kunt ervaren en hoe je het vasthoudt.

pause button Luister de podcast

LUISTER! nu op een van onze kanalen!

itunesitunesspotifyspotifystitcherstitcher

ExpertThijs Lindhout is een van de meest gevraagde sprekers over geluk en succes in Nederland. Thijs presenteert ook de meest beluisterde zakelijke Nederlandse podcast: de 100% Inspiratie Podcast en is oprichter van de 100% Inspiratieshow. Thijs is één brok energie en het enthousiasme spat er vanaf! Hij lijkt ons iemand die écht doet wat ie leuk vindt en geniet van wat ie doet. Wat zouden we van hem kunnen leren?

Volg onze podcast op

LUISTER! nu op een van onze kanalen!

itunesitunesspotifyspotifystitcherstitcher

Voor als je een idee hebt. Of in onze podcast wilt.


Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de volgende Google voorwaarden zijn van toepassing: Privacy Policy en Terms of Service.