LifestyleDesign podcast logo

LUISTER! nu op een van onze kanalen!

itunesitunesspotifyspotifystitcherstitcher

5 jaar geleden

S01E20 – Wat is de impact van smartphones op ons als individu en als maatschappij? text deco

We gaan met ze naar bed. Ook buiten de slaapkamer besteden we meer aandacht aan ze dan aan de meeste van onze vriendschappen en in sommige gevallen zelfs meer dan aan onze partner. Tijd voor onszelf? Ook die tijd offeren we aan ze op. Smartphones. They rule the world en they rule us. Dat we verslaafd zijn is duidelijk. Tussen onze notificatieshotjes door hebben we nog net de tijd om ons af te vragen: wat is nu eigenlijk de impact van smartphones op ons leven en op onze maatschappij?

pause button Luister de podcast

LUISTER! nu op een van onze kanalen!

itunesitunesspotifyspotifystitcherstitcher

ExpertWouter van Noort gaat hard op technologie en vraagt zich daarbij af: hoe hard gaat technologie op ons? Wat is de impact van technologie op ons als mens en op ons als maatschappij? Hij schrijft erover als journalist voor het NRC en praat erover op de radio en op televisie bij programma’s als DWDD en Jinek. Daarnaast bereikt Wouter zo’n half miljoen mensen met zijn eigen nieuwsbrief Future Affairs en stond ‘ie al eens op het podium van TEDXRotterdam. Met andere woorden: hij weet het een en ander van de relatie tussen mens en technologie.

Volg onze podcast op

LUISTER! nu op een van onze kanalen!

itunesitunesspotifyspotifystitcherstitcher

Voor als je een idee hebt. Of in onze podcast wilt.


Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de volgende Google voorwaarden zijn van toepassing: Privacy Policy en Terms of Service.