LifestyleDesign podcast logo

LUISTER! nu op een van onze kanalen!

itunesitunesspotifyspotifystitcherstitcher

5 jaar geleden

S01E13 – Hoe herken en voorkom je een burn-out? text deco

'Druk, druk, druk' is het antwoord dat je tegenwoordig krijgt op de vraag ‘hoe is het’. Ja, het is ‘cool’ om druk te zijn, te druk om op vakantie te gaan, zo druk, zo interessant allemaal. Maar ondertussen kampen meer mensen met stress en zelfs burn-out klachten dan ooit. En het verontrustende is, dat dat vooral jonge mensen zijn. We lijken met z’n allen de verkeerde kant op te gaan dus. Daar praten we over met Kirsten Nelis, ervaringsdeskundige en expert op het gebied van burn-outs.

pause button Luister de podcast

LUISTER! nu op een van onze kanalen!

itunesitunesspotifyspotifystitcherstitcher

ExpertKirsten Nelis kreeg eind 2010 te maken met een burn-out. Uiteindelijk bleek dat een cadeau, zo zegt zij zelf. Het inspireerde haar om haar ervaring met een burn-out in te zetten om anderen te helpen. Ze combineerde alles wat ze leerde tijdens opleidingen, workshops, coaching en trainingen om te voorkomen dat andere mensen tegen een burn-out aanlopen of om ze er vanaf te helpen wanneer dat toch is gebeurd.

Benieuwd of jij een burn-out hebt?

Doe dan hier de test van Kirsten Nelis.

Interessant om te lezen

Volg onze podcast op

LUISTER! nu op een van onze kanalen!

itunesitunesspotifyspotifystitcherstitcher

Voor als je een idee hebt. Of in onze podcast wilt.


Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de volgende Google voorwaarden zijn van toepassing: Privacy Policy en Terms of Service.