LifestyleDesign podcast logo

LUISTER! nu op een van onze kanalen!

itunesitunesspotifyspotifystitcherstitcher

5 jaar geleden

S01E01 – De slimste tools om je (werk)dag te organiseren text deco

Je hebt bergen werk te verzetten en ook nog eens allerlei verschillende projecten die je kunt onderverdelen in meerdere taken. Verder heb je nog een partner, misschien wel kinderen, familie, vrienden, een huis om op te ruimen, kleding om te wassen en planten om water te geven. En dat terwijl je maar 24 uur hebt. Hoe breng je orde in de chaos? Met slimme tools en apps natuurlijk! Maar welke zijn dat? Welke tools helpen jou om je dag te plannen en overzicht te houden, zodat jij ‘s avonds naar bed kunt met het gevoel dat je vandaag alles hebt gedaan wat je wilde doen en morgen met een georganiseerd gevoel weer een nieuwe dag kunt beginnen?

pause button Luister de podcast

LUISTER! nu op een van onze kanalen!

itunesitunesspotifyspotifystitcherstitcher

Expert: Jelle Drijver, ondernemer. Heeft naar eigen zeggen 369 apps op zijn telefoon. Ook wel bekend van zijn eigen ‘Op de Pot Cast’ en de Snelle Jelle televisiereclame.

meer bij deze aflevering over tools en apps om je (werk)dag te organiseren

Voor de mensen die op zoek zijn naar een fijn Wunderlist alternatief, en zeker voor de mensen die zich net als ik ergerden aan het ontbreken van een maandoverzicht, een kalender, kan ik TickTick aanraden. De kalenderfunctie zit alleen in TickTick Premium, waarvoor je $28 per jaar betaalt. Voor mij is dat het zeker waard; ik gebruik geen agenda meer en heb nu alles wat ik moet doen, alle afspraken die ik heb, in één overzichtelijke omgeving.

Benieuwd naar de beste to-do apps, time saving apps en notitie-apps? Lees dan dit artikel. Ook in deze lijst, samengesteld door Zapier, vind je allerlei handige apps die je helpen productiever en efficiënter te werken. Ook handig: dit Youtube-kanaal van Francesco D’Alessio, vol reviews, tips en tricks over allerlei timemanagement- en productiviteitsapps. 

Tip: wil je minder tijd besteden aan je telefoon? Deze appjes helpen je op weg

Aantal app downloads wereldwijd

Volg onze podcast op

LUISTER! nu op een van onze kanalen!

itunesitunesspotifyspotifystitcherstitcher

Voor als je een idee hebt. Of in onze podcast wilt.


Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de volgende Google voorwaarden zijn van toepassing: Privacy Policy en Terms of Service.